Rolig helg!

I fredags så hade vi (lag 1, 2,3 + linförare/tränare) filmkväll hos Elin, då vi tittade på "Hitta Nemo" och åt morotskaka. Vi passade även på att titta lite på sändningarna från Ermelo, och heja på våra svenska lag!

På lördagen så hade lag 1 träning för Kristin. Vi körde först ett pass på Raulon och sen i åkte vi till en gympasal och körde bock och fys. Det gick jättebra på Raulon, vi har haft nån vecka som det inte har gått så bra på honom (han har kommit på att han kan rusa iväg när vi ska hoppa upp), men nu löste sig det och han gick jättefint!
I gympasalen så körde vi vårat fysprogram, och jobbade sen på bocken, framförallt med upphopp och svingar/avhopp. Dessutom så fick vi lite fler styrkeövningar att köra på torsdagar efter den styrkan vi redan har.

I söndags så var det först städ-dag i stallet, och sen var det träning på Raulon. Han var lite stel och trött sen dagen innan (det var vi med), så det blev ett superkort galopp-pass i båda varven och sen så lekte vi lite 2-kür i skritt. Lite vingligt var det tyckte Raulon, annars så brydde han sig ingenting utan gick på lugnt och fint. Emmy testade t o m att trilla av (Elin precis innan: "Jaa, men vi kan ju testa det! Det tror jag att vi kanske har gjort på bocken någon gång!"), men Raulon stannade bara till lite grann och fortsatte sen att gå. Söthästen!



Vi gillar vår häst jääääääääättemycket!


//Johanna S


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu