Höstterminen har startat!

Förra måndagen hade vi vår första träning efter sommaren i Gröndalskolan :D Superkul att vara igång igen och efter de Uppsala besök vi gjort nu under sommaren har vi fått lite mer motivation till att kämpa lite hårdare och vara mer effektiva på träningarna därför har de senaste träningaran varit några utav de effektivaste på länge. En timmes kortare halltid gjorde att vi igår bestämde oss för att ut och springa medan de yngre hade träning. Detta har inte hört till vanligheterna de senaste året så gissa vilka som kände sig väldigt nöjda efter att ha sprungit 5 km och gjort ett antal intervall övningar? ;) 
 
 
Cajsa och Ebba beundrar solnedgången på väg tillbaka till skolan :)
 
 
Tänkte förnya bloggdesignen lite eftersom mindre än hälften utav alla människor på header tränar regelbundet längre så känner att det kanske är dags för en uppdatering men med mina kod och bildkunskaper så kan det ju ta ett lite tag ;)
 
//Malin

Uppsala

Igår var jag, Emmy och Matilda i Uppsala och tränade tillsammans med några ur Uppsala lag 1 och 2 på Raulon och Crescendo. Det var jobbigt men superkul dessutom körde jag och Matilda stående för första gången på nästan ett år eller vi kunde iaf inte minnas när vi gjorde det senast ;)
 
 
Bilden är från när vi var där i April :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu