Bad

Igår var Emmy, Ebba och jag (Malin) och badade ute i Järfälla nära Görvälns slott. Vi hade först tänkt oss att springa till badet från Cajsas hus fast när vi kom till hem till henne så var Cajsa inte hemma men med hjälp av vägbeskrivning från systern Clara så hittade vi till badet ändå, visserligen gåendes. Det spenderades inte supermycket tid i vattnet men det var faktiskt ganska varmt dessutom var det ett väldigt fint ställe. Ebba utmärkte sig som den modigare av oss och var alltid i först och var nog också den som badade mest :)
 
Här är lite bilder:
 
 
Kram Malin
 
 
 

Vi är tillbaka igen!

Uppdateringen här på bloggen har ju varit urusel men I will make it up to you med bilder från allt möjligt som vi gjort sen det senaste inlägget.
 
För några månader sen fotatde vi alla voltigörer i split,spagat och nål för se hur viga vi var och efter Hallsta tävligen hade vi en ny fotografering för att kunna se om vi utvecklats eller inte. De flesta hadde nog blivit lite vigare men de små skillnaderna är svåra att se däremot var vi några som utmärkte oss med stora framsteg som syntes tydligt.
 
B.la:
 
Filippa i sin spagat:
 
Cajsa i sin spagat:
 
 
Jag (Malin) i både nål och spagat:
 
 
 
 
Sen hade vi den sista träningen i Gröndal då det bjöds på fika och saft. Träningen i sig fokuserades mest på att göra skojiga saker så som att bygga pyramider, hänga i ringar m.m :)
 
Cajsa och Matilda övade in en hel serie av övningar inspirerade av en video på fb tyvärr vet jag inte hur man lägger upp film-snuttar här om man inte vill gå in och ladda upp dem på youtube först så ni får nöja er med en bild ;) 
 
Roligt att få prova på att både vara toppen och botten ;)
 
 
Hela gänget :)
 
 
När sommarlovet började hade vi inte längre tillgång till gympasalen men det var inget som hindrade oss från att träna utan istället flyttade vi trähästen till Cajsas trädgård där vi nu tränar samma dagar och nästan samma tider.
 
Under första träningen utomhus var varken Cajsa eller hennes familj hemma utan jag och Emmy smög oss in själva, som de äkta voltigetränande-trädgårds-inbrotts-tjuvarna vi är, vilket kändes väldigt konstigt.
 
 
Nu på senaste träningen var Cajsa, Emmy och jag där. Vi fokuserade mest på två-övningar, inspirerade av Laura Sykora, men också lite stretch och styrka.
 
 
 
 
 
 
Plankan med lite extra vikt ;)
 
 
Vi hittade en lite grannflicka som gärna lekte "flyer" :D
 
 
Här är också lite ovisade bilder från 1:a Maj:
 
Glada voltigörer :D                                                    Emmy i split :)
 
Från küren :)
 
Emmy och papegojorna ;)                                          Hasse och Matilda hälsade också på fåglarna!
 
Emmy och Anna!                                                      Cajsa och Elin!
 
Fina Filippa!                                                           Småtjejerna kör teater ;)
 
Cajsa och Emmy!                                                     Cajsa och Elin!
 
Voltigörer på Brunte!                                                  Söta Miranda!
 
Taco hej!
 
//Malin

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu