Tävling hos Fortuna!

Idag var det tävling och Stockholm representerades av Cajsa! Cajsa gjorde en superfin insats och fick poängen 5,714 vilket gav henne en 2:a plats med liten marginal till 1:an! Tack till alla som hjälpte till!
 
Här är lite bilder:
 
 
Kram kram
 
 

v.21

 
I måndags och onsdags hade vi som vanligt träning i Gröndal och på nybörjarnas träning lyckades vi sätta närvarorekord :) Söndagen blev lite intressantare då det vankades träning på Raulon i Uppsala. Alla gjorde bra ifrån sig och Lillkillen blev väldigt svettig.

Så här såg Ralle i november 2011 liiite skillnad i färg elr vad tycker ni? ;)
 

v. 20

Denna vecka har vi tränat på som vanligt men närvaron har tyvärr inte varit den bästa. Den mest händelserika dagen kan man ju lugnt säga var idag då vi på morgonen åkte ut till Östhammar för att träna på Fladio. Nu är ju Fladio så duktig att det blir minst lika mycket träning för oss som för honom och vädret visade sig från sin absolut bästa vilket gjorde att det blev en riktigt härlig träning i paddocken!
 
Här har ni lite bilder:
Fotografer är Malin (från Roslagen) & Mamma ;)
 
Ståendena gick väldigt bra för oss alla tre och för mig och säkert för Emmy också kändes det så skönt att kunna göra ett bra stående när just dem inte gick så bra på tävling :)
 
Jag (Malin)
 
Emmy
 
Ebba som stod för fösta gången i galopp gjorde jättebra i från sig och fick ordentligt benstyrka samtidigt ;)
 
Lite blandade bilder:
 
 
 
 
 
Fina hästen!
 
 
Efter Östhammar blev det träning i Gröndal ock självklart fotade vi lite där med ;)
 
Vi brukar ta det lite lugnare när vi varit och haft hästträning innan men lite styrka blev det iaf.
 
Emmy kör handstående
 
Torun:
 
Har en massa fler fina bilder från hästträningen men får se om jag lägger upp dem här elr på vår facebookgrupp.
 
Taco hej!
 
 
 
 
 

Tävling i Uppsala!

I helgen var det tävling i Jälla och vi från Stockholm hade tre voltigörer som tävlade på Raulon! Emmy startade i miniorklassen och kom 6:a av 12 tävlande, Malin (jag) och Cajsa startade i juniorklassen och kom 2:a respektive 3:a av 4 tävlande. Alla fick över 5,0 poäng och kvalade därmed till SM vilket vi visserligen inte vet om vi kommer vara med i men det låter ju ganska coolt. ;) Vi tyckte det gick lite olika bra men i slutet var nog ändå alla ganska nöjda med sina insatser.
 
Vi fick även chansen att köra lite på Fladio under lunchpausen. Han skötte sig super och det är verkligen svårt att förstå att han inte alls varit voltigehäst särskilt länge.
 
Vi vill också passa på att säga stort tack till alla ni som hjälpte och stöttade oss både på och utanför tävlingsbanan!!
 
 
Inne på tävlingsbanan:
 
Linföraren är Caroline Enlund Åström :)
 
Cajsa i sin kür :)
 
Emmy i fana.
 
Malin i fana.
 
Malin i küren :)
 
 
Bilderna ovanför är tagna av F. Anders Åkerström. Vill ni se ännu fler bilder från tävlingen tagna av nämd fotograf kan ni besöka https://www.flickr.com/photos/98757654@N06/sets/.
 
Bilderna nedanför är tagna av Alma Carlsson :)
 
 
 
Emmy i küren :)
 
Cajsa påväg av ;)
 
 
Lite bilder utanför tävlingsbanan från min egen kamera:
 
 
Lite lyft
 
Prisutdelning
 
 
Taco hej leverpastej!
 

v. 18

Sorry borry för dålig uppdatering men ni som följer oss på Instagram vet att vi lever och tränar på som vanligt. Förutom träningar på både Fladio och Raulon så var Emmy och Matilda förra söndagen och tränade några tjejer på en ridskola i Täby och de provade även lite voltige på en utav ridskolehästarna. :)

Denna vecka hade vi på torsdagen vår årliga 1:a maj uppvisning på Stensunda. Själv var jag inte där men har hört från tjejerna att allt gick bra och många ville prova på det enda de kunde klaga på var vädret som inte visade sig från sin bästa sida. I söndags var vi också ett helt gäng tjejer som åkte till Uppsala och tränade på Raulon. Det var även sista träningen på häst inför tävlingen på söndag för mig, Cajsa och Emmy och det gick faktiskt över förväntning även fast vi körde många nya saker. :)

Från uppvisningen förra året :)
 
 
//Malin

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu