Onsdagsträning!

Igår var det träning för både grupp 1 & 2. Jag, Ebba och Emmy passade på att springa en kort löptur medan de mindre tränades av Matilda i gymnastiksalen. Det blev en lite blandad runda med både backträning och en massa spurter men det var absolut perfekt springväder även fast det var lite mörkt. När vi kom tillbaka byggde vi lite pyramider och gjorde annat skojsigt med de små :)
Senare fick vi också fin besök av Filippa som varit så gullig och bakat kladdkaka så slutet utav träning spenderades till att frossa kladdkaka och krama på våran saknade lagmedlem! 
 
 
Lilla Ebba & Matilda!
 
Hela gänget utom Emmy!
 
Ebba & jag :)
 
Två små flygplan ;)
 
Och tillsist fina Filippa med kladdkakan! :D
 
//Malin

Ny vecka, ny början :)

Idag var det måndag, vi körde en ny styrka vilket var ganska mycket ben (jag tror jag kommer att få träningvärk). Vi har redan börjat planera kür-planer till trähästtävlingen nästa år, vi vill ha god tid på oss att planera och fixa ;) vi brukar alltid vara så oförberedda innan tävlingar men nu ska vi vara förberedda i tid :D 
 
Här kommer iaf några GIFS på en övning vi hittade och tyckte var rolig att testa :]
 
 
                                        
 
 
 
En av dom första gångerna vi körde och inte riktigt hittat tekniken ;)
 
 
//Emmy
 

Dagens träning

Idag hade vi som vanligt träning och jag (Ebba), Malin och Emmy var där. Malin hade kommit på att vi skulle ha som en träningsbok med dels styrka, uppvärmning, stretching och liknande och dels mål vilket jag tyckte var en väldigt bra idé!
 
Det här fina hjärtat såg jag och Malin påväg till träningen idag. :)
 
Malin hade gjort en ny fin "skylt" till trähästen!
 
Malin mitt uppe i en sving.
 
Emmy gör en fin fana. :)
 
Malin gör ett axelstående.
Malin igen. :)
Emmy uppdaterar nog imorgon med lite film från träningen, så titta in här då!
 
//Ebba
 

Tävling i Uppsala

Igår var det tävling i Uppsala, den sista hästtävlingen för denna termin. Vilket är lite sorgligt :'(
 
Raulon gick jättebra! Jag tyckte att det inte gick så bra för mig, jag fick inte den här bra känslan man brukar få efter man sprungit ut ifrån volten... :/ Men jag tyckte att dom anda gjorde bra ifrån sig! Med tanke på att Malin och Matilda bara kört sin kür en gång så tyckte jag dom gjorde extra bra ifrån sig ;)
 
Nästa vecka är den sista hästträningen (troligtvis) för oss på ett tag, det är också lite sorgligt :'( 
 
Malin kom 3:a med poängen 5,262, Matilda kom 2:a med poängen 5,345, Cajsa kom 3:a med poängen 5,564 och jag(Emmy) kom 2.a med poängen 5,767
 

Malin och Matilda :)
 
 
Cajsa, jag och Denise :) 
 
//Emmy

Tävling Uppsala!

Idag var det tävling i Uppsala och jag, Emmy, Cajsa, Matilda och Denise från Uppsala startade individuellt på Raulon :) Jättekul att få tävla igen och även fast jag misslyckades totalt i ståendet och missade i küren så är jag nöjd och det tror jag de andra är också! Tack till alla som hjälpte oss på och kring tävlingen!
 
 
 
Och självklart så har jag lite bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Emmy uppdaterar säkert med poäng och filmklipp inom kort ;)
 
//Malin
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Måndagsträning

Idag var det ju träning igen och precis som för någon vecka sen så var det bara jag, Emmy och Ebba som var närvarande. Det fokuserades mycket på kür i alla fall för mig och Emmy. Vi byggde även lite små pyramider och andra konstellationer var av några vi, med hjälp av självutlösaren, fick med på bild ;)
 
 
 
Och här är lite bilder:
 
 
Emmy i küren:
 
Jag i min kür:
 
 
 
Lite "armbågestående" ;)
 
 
Två byggnader med lite olika personer i de olika positionerna :)
 
Taco hej!
 
//Malin
 
 

Söndag

Hej, idag var det träning i gröndal som vanligt. Först sprang sprintade vi en extra kort runda istället för våran vanliga, vilket gick bra det också. Sedan körde vi lite olika grejer på långamatta, bla handvolt. Sen gick det över till stretch... Då vi kom på att vi glömde styrkan ;P mest mage, sen ben, rygg och bröstmusklerna fick också jobba lite då vi körde rygglyft och tre olika sorters armhävningar. Sen blev det stretch igen ;). Grund och kür nötte vi igenom på trähästen, mest svingar och kür blev det.
 
Malin och jag(Emmy) har även satt upp ett mål att vi både ska komma ner i split! Fast vi vet inte riktigt när, men det är nära, bara lite mer stretch och jag tror att vi båda kommer att komma ner.
 
Malin i nål :)
 
Jag i split ;)
 
Malin i spagat :D
 
 
 

Laura-sandwish!

Här kommer en GIF när vi failade på våran laura-sandwich ;)
 
/Emmy
 

Hästträning!

Idag var det hästträning, vissa av oss som ska tävla körde sin kür första gången på häst idag vilket gick bra för att vara förstagången! Vi körde inte så jätte mycket på häst för att vi var 7 st som var med idag, vilket är rekord!:D Vi körde några svingar och ett stående, vilket gick sådär för mig och bra för dom flesta andra, men men... Det där lilla speciella kommer nog fram på tävlingen;) Vi är nu 5st som ska tävla, vilket är jätteroligt, Malin, Matilda, jag(Emmy), Cajsa och Denise från uppsala.
 
Hoppas lillkillen orkar med oss ;)
 
 
 
//Emmy
 
 
 

Onsdags träning

 I onsdags var det träning för både nybörjarna(dom små) och oss andra. Vanligtvis brukar vi springa och köra intervaller i ca 40 min, men idag var vi inne med dom små och körde olika boll-lekar, vilket var väldigt roligt både för oss och dom små. Efter så körde vi stora flickis på tjockmatta och efter det stretchade vi, ganska chill träning alltså. På lördag är det träning på häst, vilket blir den sista hästträningen innan tävlingen som är i uppsala om någon vecka, några av oss har inte kört küren på Raulon än, men det ska nog gå bra iaf.
 
Förra veckan var det som sagt tävling i Hamre då jag(Emmy) och Cajsa tävlade, vilket slutade som så att Cajsa kom 4:a med poängen 5,950 och Jag(Emmy) kom 2:a med poängen 6,302. Vi är nöjda och glada, dock tyckte jag att jag kunde gjort grunden bättre!
 
Här kommer lite filmer ifrån olika träningar :)
 
Matilda ;) 
 
 
Malin skulle göra volt... då det blev lite fel i tankarna ett antal gånger ;P men efter några gånger klarade hon det :D dock har jag ingen film på det :(
 
 
//Emmy
 

2011 vs. 2013

Kollade igenom arkivet igår och hittade en bild på oss från föreningsmässa 2011 och det är ju ganska stor skillnad jämfört med den som togs för några veckor sedan ;)
 
 
För två år sedan:

I år:
(Anledningen till att vi sneglar nedåt allihopa är att bilden är tagen precis efter hälsningen)
 
Även om vi alla ökat både i storlekar (speciellt Emmy) och antal så har jag faktiskt på mig samma linne i båda bilderna men för två år sedan var det ju en aning långt ;)
 
Kram kram
 
//Malin
 

Måndagsträning... Igen

Hej hej! Idag körde vi på ganska bra vad jag tyckte, Matilda som var lite sjuk tränade oss. Vilket ledde till att vi körde mycket mage! Det tog aldrig slut kändes det som, men bra är det. Stretch, flumm & grund och lite kür blev det också. Det är snart tävling i Uppsala och vi som ska tävla är Matilda, Malin, Cajsa och Jag (Emmy) vi ska köra på lillkillen Raulon ;). Vi kör individuellt men vi springer in tillsammans o.s.v. så det kommer ju bli nästan samma känsla som att köra lag. Här kommer lite bilder :)

Cajsa och jag stretchade och körde handstående, SAMTIDIGT ;)

Med lite hjälp klarade vi även en Laura-sandwich, snart kommer väll en bild utan pass... Och trähäst ;)

Malin i split, dock hade hon rosa tights så det syns inte så jättebra :(

Jag i split, då jag kände mig lite extra vig just denna dag ;)


/Emmy


Hamre tävling

Igår var det tävling i Hamre. Jag, Cajsa och en tjej från uppsala startade då på lillkillen Raulon. Det var lite strul med musiken kvällen innnan då jag inte kunde bränna, men det löste sig på så sätt att vi fick köra till låtar från våran träningsskiva, men det funkade lika bra. Lite jobbigt var att man inte fick veta poängen/resultatet förren tills prisutdelningen, då jag inte riktigt hörde poängen så den får ni reda på i något senare inlägg. Här har ni iaf filmen på oss, Cajsa i svart dräkt, Denise i Rosa dräkt och jag i lila dräkt :)
 
 
 
//Emmy

Måndagsträning II

Hej allihopa! Här kommer lite bilder från min kamera också:
 
Malin i spagat!
Malin kör sin "specialare"!
 
Emmy upp-och-ned :)
 

Malin upp-och-ned och Emmy beredd på att ta sig över...

...och hon flyyyger över!
 
Emmy flyyyger över igen....

...och igen. :)
 
Malin står i ett handstående och Emmy ska precis hoppa upp.
 
Emmy i ett handstående och Malin som passar.
Malin i ett axelstående.
 
 
Jag håller på med en gif-bild också på vår "Laura-sandwich", så håll utkik!
 
//Ebba
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu