Kreativitet

Med hjälp av lite insperation från Lisa och Kristin så har Elin och främst Emmy övat mycket "flygplansövningar" sen lägret i Sala och tack vare deras fantasi och kreativitet har de hittat på en massa olika varianter och här är den senaste som jag lyckades få med på bild:
//Malin

Söndags träning med lag 1 :)

Igår körde vi lite lekar. Var välldigt kul :)
(bilderna blev väldigt suddiga) :(
Lag 1 ↓
Malin ↓
Elin ↓

Tränarmöte

Igår samlades nästan alla tränare hemma hos mig för att prata om träningen. Nea trodde hon tog i när hon satte parkering från 18.30-22.30 men hon fick springa från mötet först. De andra hängde kvar till elva.

Det var ett intensivt möte med många långa diskussioner om allt från träningsrutiner till vision och värdegrund.
Så nu ser jag framemot att komma igång med allt! :)

/Erika


Tisdagsträning

I tisdags var det två pigga voltigörer från lag 3 som tränade hårt. I slutet fick de även pröva tvåkür.

Från vänster: Amanda (7 år) och Aron (10 år).


Torsdagsträningen!

Tredje inlägget nu om torsdagsträningarna men men ;)

Denna torsdagen var vi ganska många det blir så när alla är där men ju fler desto roligare! Det nya styrke-schemat tog verkligen kol på oss eller iaf mig och det känns att man har haft påsklov och inte tränat på nästan en vecka. Stretchingen gick som tur var bättre bildbevis här nedan. :)

Förresten så är det någon slags "sport-föreningsmässa" i Stinsen på lördag och vi kommer vara där från 11-16 så du som inte är voltigör kan om du vill komma dit och bekanta dig med vår fina trähäst Blondie :)
Från vänster: Anna, Malin (hur kan alla anrda alltid lyckas med att bli så bra på bild!?), Ella och Cajsa

//Malin

Lagkväll!

Förra Lördagen hade vi i lag 1 en lag kväll hemma hos Matilda. Vi lagade tacos och tittade på film och vissa utav oss sov över. Vi fick också se en jättefin video som Nea hade klippt ihop :) Mycket trevligt!

Påsk!

Lite dåliga uppdatering här på bloggen men vi lever ändå ;) Förra helgen var det träningsläger för lag 1 & 2 i Uppsala tillsammans med Uppsala lag 2. Glömde kameran båda dagarna så därför får ni nöja er med en halv "påskig" bild på Elin och Emmy i sina gula linnen från tävlingen i Östhammar :)

GLAD PÅSK!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu