Duktiga flickor!

Hallå!
Jag har insett att det är något jag glömt (tack Mailn för påminnelsen) och det är att gratulera Elin och Johanna A som har tagit studenten här på bloggen. Malin har gjort det, men den prestationen är värd ännu ett grattis tycker jag. Så...
GRATTIS TJEJER! :D
Sen så har vi ju två till som behöver grattas och det är Malin R och Matilda som har tagit "grundenten"! Alltså gått ut nian. 
GRATTIS GRATTIS!
// Siri

Terminsavslutning

I tisdags kväll var det terminsavslutning och vi hade ett strålande väder! Regn och rusk förde oss in i ridhuset där vi hade picnic på träningsmattorna och lekte lekar, stora som små. Nedan ser du några bilder tagna med kanske inte den bästa mobilkameran... ;) Kul att så många kunde komma!
Trevlig sommar!

Sisters in action!

Systrarna Amanda (1:a bilden) och Miranda (2:a) gör fana på trähästen och jag instruerar (Siri)! :)

Uppdatering!

Idag var det terminsavslutnig och det hölls ett litet knytkalas på Stensunda och även lekar och tävlingar utfördes antar jag som inte själv var där eftersom jag var tungen att gå på ett viktigt "möte" :( men jag hoppas ni andra hade kul och om någon tog bilder så får ni gärna lägga upp dom! :)

I torsdags körde vi styrka och jobbade på vårat spagatmålet :) och i söndags körde vi individuella kürer på Triton. Det var jättekul att få köra på honom igen och tja det gick väl bra även fast Elin for i backen ;)

Måste också säga att vi här på bloggen glömt en mkt viktig sak som att gratta Elin och Johanna A för att dem har tagit studenten! Elin förra veckan och Johanna denna! Men iaf ett stort GRATTIS till er!

Triton i söndags efter träningen :3

Kram kram Malin :)

Triton i farten igen!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu