SM och NM!

Kanske en aning sent men här kommer iaf en sammanfattning av helgens äventyr!
 
Som ni kanske förstod i tidigare inlägg så fick vi relativt sent bekräftat att vi skulle få en möjlighet att tävla på mästerskapen och vår inställning inför var mest bara att ha så roligt som möjligt och inte bry oss så mkt om poäng och placering. Att vi senare alla tre fick fina poäng och placerade oss så bra var ju superkul.
 
Jag och Cajsa startade i juniorklassen och fick låna Hamres häst Baron som gjorde gick på som en klocka. Vi placerade oss 4:a och 5:a i SM och fick fina färgade rosetter.
 
Emmy startade på en dansk häst vid namn La Boheme eg och kom 6:a i SM.
 
Vi känner också att om det kan gå så är bra med bara någon enstaka hästträning och utan tränare hur bra hade det då inte gått om vi haft både regelbunden hästträning och tränare? Så nu är det bara att hoppas att vi snart kan få ordning på vårt avsaknande av dessa två saker.
 
 
 
 
 
 
 
 
Foton: F. Anders Åkerström
 
Stor tack till alla som gjorde det här möjligt för oss, allt-i-allo Malin, linförare, hästuthyrare m.fl!!
 
Glada men trötta tjejer efter prisutdelningen:
 
 
 
 
Kram kram!
 
 
 
 
 

Nu taggar vi också SM/NM!


Nu äntligen har vi lyckats hitta häst till mig, Malin och Cajsa! Tack vare Malin från Roslagen, hon har nämligen fixat häst till oss alla! En dansk häst till mig vid namn La Boheme eg och Malin & Cajsa ska starta på Baron från Hamre. Stort tack till Malin! 
 
Eftersom Cajsa och Malin ska starta på Baron åkte vi till Hamre och hade en träning, jag tror att alla börjar få SM/NM-feeling! Eftersom vi skulle vara i Hamre 8:30 åkte vi från Stockholm ca 6:00, eftersom vi skulle hämta Malin (från Roslagen) i Uppsala. 
 
Här kommer lite bilder från idag :)
 
 
 
 Malin
 
Cajsa
 
Baron och Malin på promenad efter träningen :)
 
Trött Baron och glad Malin :D
 
Vi hälsade även lite på shettisarna såklart!
 
Extremt söta var dom!
 
 
 
 
 
 Stort tack till Hamre för att Malin & Cajsa fick komma och träna! 
 
Om 4 dagar är vi påväg till SM & NM, tagga!
 
/ Emmy
 
 

Woops!

Ojoj någon glömde helt bort att blogga förra veckan...

En kort sammanfattning av det viktigaste som skedde förutom de vanliga träningarna:
- På fredagen hade vi lagkväll hemma hos mig där vi åt sushi och kollade på VM. Mycket trevligt! :)
- På lördagen åkte Emmy, Ebba och Ella till en ridskola i Åkersberga för att hålla clinic tillsammans med Malin och Madde från Roslagen och vad jag har hört så var alla parter nöjda!

//Malin

Funktionärer i Sala!

Förra helgen var vi i Sala och hjälpte till som funktionärer på deras tävling, egentligen var det tänkt att Emmy skulle starta på Raulon men så blev inte fallet. Vissa av oss åkte dit redan på fredags eftermiddagen och började bygga fram banan. Resten utav tjejerna kom på lördagen och till en början hjälpte vi mest till som springpojkar sedan blev det till att räkna poäng kanske inte lika roligt men väldigt lärorikt. Vi sov i en övernattningslägenhet tillsammans med Malin från Roslagen och vi hade det faktiskt riktigt mysigt om kvällarna.
 
 
Emmy Pemmy!
 
Vad är en tävling utan lite handståenden?
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu