Bilder från Uppstartslägret!

I helgen var det som sagt uppstartsläger för alla voltigörer och här kommer lite bilder :)

Bl.a spelade vi kubb i ridhuset...
...men vilka vann egentligen???
Vi hade också en hinderbana som lekledaren Elin byggt ;)
(Team Tuggummi)
Och vi grillade marshmallow, mums!
Sen så tränade vi också såklart elr inte jag men alla andra! :P
Fotograf Elin m.f :)
//Malin

EM

Hej!
Ni har väl inte missat att det är EM i voltige i helgen. På Uppsala Voltige's hemsida hittade jag en länk till live-TV. Det var väldigt dålig kvalitet på bilden, men det kan vara så att det är min dator.. Länk till Uppsalas snygga hemsida och till live-TV ska ni förstås få.
http://www.uppsalavoltige.se/
http://www.dailymotion.com/video/xkkf0q_boulerie_sport#from=embed
Kram
// Siri

Sveriges Bästa Laghäst

Visste ni att vår voltigehäst blev utsedd till Sveriges Bästa Laghäst på Voltige-SM i år? Det blev han! Jag ska be hans ägare Linnéa, som även är med i Lag 1, att skriva om honom här på bloggen snart. Tills dess så får ni hålla till godo med en liten skrytbild. ;p
2011-07-17
Fotad av Malin.

Uppstartsläger

Hej!
Jag som skriver detta inlägg heter Siri och jag är med i Lag 2. På tisdagarna tränar jag Lag 3, som har hästen Alec. Erika heter Alecs linförare och vi två ser fram emot en rolig höst. Jag planerar att skriva en liten presentation om både Lag 3 och Alec, så ni får hålla utkik. ;) I helgen har vi uppstartsläger för samtliga voltigörer och jag ska vara med och träna, men också träna andra. I morgon ska jag rida Alec också. Det blir kul, för jag har bara ridit honom en gång förut. :) Jag ska försöka att fota så mycket jag kan på lägret, så att ni får se många fina bilder på oss sen på bloggen!
Puss & Kram
// Siri
2011-06-07
Bild på mig från terminsavslutningen i juni.
Foto av Tone.

Välkommen till Stockholm Voltigförenings nya blogg!

Välkommen till Stockholm Voltigeförenings nya blogg! Vår officiella hemsida är fortfarande
http://www.stockholmvoltige.se och där står all viktig info, medan här är det tänkt att uppdateras med lite annan rolig info, tex vad vi gör på träningarna, bilder osv.


Stockholm Voltigeförening är en relativt ny förening, som startades i januari 2006. Vi har sakta men säkert jobbat oss upp i bredd, och har idag ca 20 voltigörer mellan 7-24 år, och tillgång till 2 privatägda hästar. Vi bedriver voltigeverksamhet från nybörjarnivå till svårklass lag, och åker på både träningsläger och tävlingar runt om i Sverige.


Triton, lag 1 och lag 2 i Uppsala på tävling 15/5-11.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu