Lagkväll och träning!

I helgen var det lagkväll hos Malin vilket var superkul! Vi kollade på film, gjorde mål, åt tacos och frukt doppad i smält choklad. Vi testade även några lyft när vi ändå var hos Malin som har väligt högt i tak. Sedan var det också några som sov över, efter det åkte alla hem och vilade inför träningen senare på kvällen(som inte var så mycket träning).
 
 
Malin, Matilda och Cajsa
 
Jag och Cajsa
 
Malin och hennes lillebror :D
 
Jag och Matilda
 
FRUKT :D
 
 
 
 
 
Och nu kommer vi till lite träningsbilder :P
 
Cajsa gör handvolt
 
Cajsa står i ringarna :)
 
Cajsa stretchar i ringarna...
 
/Emmy
 
 
 

Ondsdagsträning

Igår var det träning för båda grupperna. Jag och Cajsa passade på att springa bort till Norrviken meddan Ebba och Matilda tog hand om nybörjarna och efter de smås träning blev det för oss en massa stryrka och stretch. Efter träningen åt vi himmelskt goda chokladmuffins gjorda av Ebba för att fira hennes födelsedag som var i lördags.
 
           
 

Måndagsträning

Från att varit endast 2 igår så var vi idag hela 6 st :D visserligen tränade Emmy inget själv men hon tog rollen som tränare dessutom var den sen länge saknade Ella med ockå! Tummarna upp för det!
 
Lite blandade känslor inför kameran;)
 
Superkoncentration under stretchen ;)
 
Matilda och Cajsa lekte lite :)
 
 
 
Sen hoppade jag in i lekandet också ;)
 
Och tillslut var hela gänget med :P
 
Viga Cajsa!
 
Taco hej!

2-manna träning

Idag var det bara jag och Cajsa på träningen men vi gjorde det bästa utav situationen. Cajsa hjälpte mig med volter och mjukis bakåt medans jag hjälpte henne med att sätta ihop en individuell kür till trähästräningen. Kan väl säga att Cajsa lyckades bäst med sina missions då jag under den bara första halvtimmen av träningen lyckades göra mina bästa volter någonsin (standarden på mina har volter har förut varit antingen flygande ekorren elr kraschlandning) dessutom lyckades jag helt utan hjälp göra en mjukis bakåt vilket aldrig hänt förut :D Vi kom faktiskt också ganska långt på Cajsas kür så det blev trots urusel närvaro en mycket lyckad träning för oss båda :) Imorgon får vi hoppas att våra lagkamrater tillfrisknat så vi iaf blir fler än två!
 
 
Lyssnar ni noga hör ni hur duktig Cajsa är på att ge beröm och kan lugnt säga att hon skulle äga skiten ur alla som lärare ;)
 
 

Ebba!

Idag fyller vår fina Ebba 15 år!
Grattis Grattis! :D
 
 

Söndag!

Idag var det träning igen fast med en viss försening. Det fokuserdas på grund och både jag och Ebba tog med oss kamera så det blev dubbelt upp med bilder ;)
 
 
Här är några av de som fanns på min kamera:
Den mest körda grundövningen var svingar och jag tycker vi alla fick till iaf några riktigt bra :)
 
Ebba som poff har blivit mycket bättre i just svingar ;)
 
Jag körde en mer estetisk variant med lite fint böjt ben :P
 
 
Sen tog vi bild på allas spagater och split :)
 
Jag och Emmy :)
 
 
Ebba och Emmy :)
 
//Malin
 

Onsdagsträning!

Igår var det träning för både grupp 2 och grupp 1. För grupp 2 blev det mest lek i form av Alibaba vilket de älskad men självklart så körde vi lite voltige också ;) Grupp 1 köttade järnet under styrkan sen blev det en massa stretch :)

Cajsa i måndags :)

Tillbaka till det vanliga!

Idag var det första träningen efter lovet och vi som var där var Emmy, Cajsa och jag. Även om det bara gått lite mer än en vecka sen vi sågs sist så kändes det som det var evigheter sen ;) Vi körde mest grund men även lite kür och Cajsa och Emmy har redan kommit långt på deras pas-de-deux kür :)
 
Här är lite bilder:
 
 
Cajsa svingar!
 
Emmy och jag ;)
 
 
Cajsa och jag gjorde lite vighetsaker för vi är coola ;)
 
1:a
 
2:a
 
Dörrhandstående
 
Vi hittade lite ballonger vilket ju alltid är kul att leka med ;)
 
 
Taco Hej!

Höstloooov!

Lov för skolbarnen betyder också lov för voltigen därav bloggtorkan ;) Lite tråkigt utan träningar men vi kommer igång igen på måndag :) Ha det bra tills dess!

Emmy i Uppsala ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu