v. 15

Denna vecka har varit riktigt händelserik med både tävling och hästträning på schemat.
 
Det hela började i lördags då årets första hästtävling hölls i Hamre. Vi från Stockholm hade en tävlande, Emmy, som startade i miniorklassen på fina Raulon. Trots lite bus från en skrämd Raulon som gjorde att hennes fana och stående inte gick så bra så knep hon tredje platsen och fick även över 5.0 i poäng! Här nedan är lite bilder  och om vi har tur så kommer det fler bilder i senare inlägg! Dessutom stort tack till Katarina, Joanna, Julia och Carro som lånade ut och linförde Raulon under tävlingen! 
 
Emmy samt Julia och Joanna, från Uppsala, som sprang in samtidigt som vår plutt ;)
 
 
Idag så vankades hästträning på Fladio a.k.a. Enhörningen ute i Östhammar och det gick verkligen super! Även fast Fladio inte gått någon voltige på ett tag så uppförde han sig utmärkt och brydde sig mot slutet inte ens om de lite större dunsarna och vi hade jättekul! Stort tack till Fladio, Madde och Malin! Efter hästträningen blev det lunch och fikapaus sedan körde vi till Gröndal och tränade ytterligare 2 timmar fast energinnivån nog var den lägsta på länge. 
 
"Enhörningen" :))
 
Emmy kör kür!
 
Malin kör kür och stående :)
 
Fina fina hästen!   
 
 
 
Taco hej leverpastej!
 


 
 
 
 
 
 
 

Postat av: Madde

Åh fina Fladdis och Sören ;) ser redan fram emot träningen på söndag! Hoppas verkligen att vi återigen kan toppa förra träningen, även om ni kommer att vara trötta efter Raulonträningen!

2014-04-18 @ 22:43:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu