v. 15

Denna vecka har varit riktigt händelserik med både tävling och hästträning på schemat.
 
Det hela började i lördags då årets första hästtävling hölls i Hamre. Vi från Stockholm hade en tävlande, Emmy, som startade i miniorklassen på fina Raulon. Trots lite bus från en skrämd Raulon som gjorde att hennes fana och stående inte gick så bra så knep hon tredje platsen och fick även över 5.0 i poäng! Här nedan är lite bilder  och om vi har tur så kommer det fler bilder i senare inlägg! Dessutom stort tack till Katarina, Joanna, Julia och Carro som lånade ut och linförde Raulon under tävlingen! 
 
Emmy samt Julia och Joanna, från Uppsala, som sprang in samtidigt som vår plutt ;)
 
 
Idag så vankades hästträning på Fladio a.k.a. Enhörningen ute i Östhammar och det gick verkligen super! Även fast Fladio inte gått någon voltige på ett tag så uppförde han sig utmärkt och brydde sig mot slutet inte ens om de lite större dunsarna och vi hade jättekul! Stort tack till Fladio, Madde och Malin! Efter hästträningen blev det lunch och fikapaus sedan körde vi till Gröndal och tränade ytterligare 2 timmar fast energinnivån nog var den lägsta på länge. 
 
"Enhörningen" :))
 
Emmy kör kür!
 
Malin kör kür och stående :)
 
Fina fina hästen!   
 
 
 
Taco hej leverpastej!
 


 
 
 
 
 
 
 

Trähästtävling i östhammar!

 
Opppsie woppsie, vi har varit lite sega med uppdateringen här på bloggen men duktig Emmy skrev i lördags detta inlägg om trähästtävlingen som ägde rum för nu nästan två veckor sen. Väldigt synd att jag som skulle lägga till bilder inte gjort det men aja här är inlägget och bilderna:
 
 
Förra helgen var det som sagt tävling i Östhammar, vi startade i fyra olika klasser sammanlagt: Lättklass, indivuellt, pas de deux och såklart lag(juniorlag). Vi vann med laget vilket var superkul, Cajsa och Jag(Emmy) tävlade i pas de deux och kom tvåa, Cajsa vann som individuell junior och Malin kom tvåa som individuell junior och två startade lättklassen och kom 6:a. Jag tyckte alla gjorde en bra insats och jag var iaf väääldigt trött efteråt! ;)
 
 
Från lagküren:
 
Från de induviduella kürerna:
 
Ella som showkürsdomare samt med ett superrufs till hår ;)
 
Lite skoj i omklädningsrummet ;)
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu