Vecka 35!

Denna vecka började hade vi som sagt vår första träning i Gröndal och grupp 2 hade i onsdags sin första träning för terminen. Superkul att vara igång ordentligt igen och medan Emmy slipat på sin kür och grund har vi andra fokuserat mer på vår nya lagkür som måste vara färdig tills det är dags för uppvisning på föreningsmässan. :)

Nu är vi tillbaka på riktigt!

Som vissa kanske sett på instagram så har vi under de senaste två veckorna hållit igång med träningar i Cajsas trädgård men igår hade vi vår första träning i Gröndal. Vi tänkte att första träningen behövde ju inte vara superseriös och Emmy ,som just nu är den enda vi vet säkert ska tävla något i höst, var sjuk och skulle ta det lugnt så istället för vanlig traditionel uppvärmning körde vi höjdhoppstävling och Stockholm voltiges höjdrekord ligger nu på 140 cm vilket vi var ganska nöjda med - borde kanske byta sport ;) Efter höjden körde vi på som vanligt och testade några nya styrkeövningar.
 
Kameran var med men det blev inte så värst många bilder. Här är iaf några:
 
Torun i en "knasbrygga" ;) 
 
Lite svingar gjorde vi också ;)
 
 
 
Nu när terminen drar igång tänkte jag att vi ska börja uppdatera en gång i veckan igen men vi får väl se hur det går med det..
 
 
 
 
 
 
 
 

Bättre sent än aldrig!

Här är en slarvigt klippt video från sista träningen innan sommarlovet ;)
 
 
 
//Malin

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu