Preview Hallsta

Hej!
Bilderna från Hallsta e på g! Jag är bara lite seg, för jag jobbar med ett nytt bildprogram, så det tar lite längre tid. Så länge får ni en bild att titta på. På bilden ser ni Linnéa, Emmy och Cajsa efter att de varit på tävlingsbanan.
// Siri

Filmkvällen

Hej!
För en dryg vecka sedan så hade vi filmkväll tillsammans. Vi såg på "Pirates of the Caribbean - The Black Pearl" och "The Holiday" och åt lite onyttigheter. :) Sen så målade vi naglarna och snackade. Trevligt var det! Vi som var där var Johanna S, Johanna A, Matilda, Cajsa, Clara H, Emmy, Ella, Malin, Anna och jag (Siri). Här nedan har ni några bilder från kvällen, de är klickbara. ;)
Kram //Siri

söndagens träningar

Igår så var det heldagsträning med Kristin för lag 1 och vanlig träning på kvällen för lag 2.
Jag och pappa var förbi stallet för att transportera bocken till den gympasalen som vi skulle börja träningen i, och då såg vi Triton, Raulon och Rodney rejsa runt och busa i hagen i full fart. Tänkte inte så mycket på det då, då de verkade glada och nöjda, utan vi hämtade bocken och åkte till gympasalen.
I gympasalen så tränade vi först en intervall-bana som var sjukt jobbig! Sen var det såklart dags för lite styrka (armar/axlar + ett "mag-medley") innan vi det roligaste: spåna nya kür-idéer! Vi körde kür resten av tiden i gympasalen, sen krånglade vi ut bocken och åkte till stallet för att äta lunch.

Efter en välbehövlig lunchpaus i stallet gick jag ut i hagen för att hämta Raulon som vi skulle köra lite på innan vi fortsatte med küren. På väg ut i hagen hittar jag en sko som ser misstänkt ut som Raulons... Tar in honom och då har han två tappskor! Så typiskt! :( Så det blev ingen träning på honom, utan istället fortsatte vi att spåna kür på bocken, vilket såklart var jätteroligt det med. Nu har vi helt klart kommit en bra bit påväg med küren inför nästa år! :) Känns bra!

Efter att lag 1s träning var slut så var jag och Linnéa kvar och hade träning med lag 2. De körde massa balansträning i skritt på Triton och fick också spåna kür på bocken, då det har kommit till lite fler tjejer i laget sen förra säsongen. Kändes som att vi kom en liten bit på väg med den küren också, tror att det kommer bli jättebra!


här en en söt bild från när vi släppte ihop raulon med triton och rodney första gången:


//Johanna

Bättre sent än aldrig....

Helgen 26-28 augusti så avgick Deutche Meisterschaften (tyska mästerskapen) i Elmshorn utanför Hamburg i Tyskland. Jag (Johanna), Linnéa, Matilda från lag 1 och Siri från lag 2 åkte dit för att titta!

Vårt flyg gick på fredagen vid lunch-tid, vi landade i Hamburg och krånglade oss via kollektivtrafiken ut till Elmshorn och åkte direkt till tävlingsplatsen på fredagkvällen. Vi hade tyvärr missat all grund, och första omgången av de individuellas kürer hade redan satt igång. Så vi satte oss snabbt på läktaren och tittade på de som var kvar medan det åskade järnet utanför. När tävlingen var klar för dagen så gick vi med vår packning till gympasalen där vi skulle sova.
Vi kollade på i princip hela tävlingen från det att vi kom tills den var slut. Vi mötte flera tyskar som vi kände och så shoppade vi tights från Ute Bächer. Efter tävlingen fick vi skjuts av de snälla funktionärerna till ett "back-packer hostel" i St. Pauli i Hamburg, där vi sov sista natten innan vi flög tillbaks till Sverige.
Vi hade sjukt kul och blev väldigt inspirerade av all bra voltige vi såg! Själva tävlingen var verkligen enorm, tävlingsarenan var superfin och funktionärerna jätteproffsiga och hjälpsamma.


Nedanför så kommer några få av alla bilder som vi tog på resan (bilderna är tagna med Siris och Johannas kameror. Foto: Siri, Johanna, Linnéa och Matilda) :


Johanna, Linnéa och Matilda på flygplatsen i Sverige. Vi hade fått låna halsdukar av Lisa och Kristin "för att komma ihåg att heja på rätt lag" ;)


..hette hallen som tävlingen hölls i.Siri och Linnéa håller koll på vilka som är inne på banan genom det direkt-filmade voltigen på skärmen som stod i entrén, medan Johanna löser ut biljetterna.


redan på fredagen så fick vi en favorit bland killarna; Erik Oese, som sen vann bland herrarna.


en av Johannas favoriter: Antje Hill


Sarah Kay, som vann bland damerna.


Simone Wiegele i en typ perfekt sidnål.några av de söta funktionärsbarnen.


lagkür!


lagkür!


lagkür, Ingelsberg lag 2.


lagkür
Lagkür, Mainz Laubenheim


lagkür, Hollen.
lagkür, Ingelsberg lag 1.


lagkür, Neuss-Grimlinghausen


B-domaren bjuder på pausunderhållning med lite dans!


Matilda testar sina nya tights och visar samtidigt upp halsduken i Turnhallen där vi sov.


Min personliga favorit av lagen var Ingelsbergs lag 1. De ledde i båda kürerna, men Neuss-Grimlinghausen knep förstaplatsen med en liten marginal tack vare bättre grund- och häst-poäng. Här kommer Ingelsbergs finalkür som de  fick en 10.0 av D-domaren och 9,273 i slutpoäng för.(en rolig detalj är att denna filmsnutt är filmad från andra sidan hallen än vad vi satt, så vi syns i publikhavet i början av filmen. Mitt superblonda hår och Siris knallrosa tröja sticker ut om man tittar strax till höger om B-domarbordet på 3dje och 4e raden. :))//Johanna

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu