v.12

Denna vecka har vi mest fixat och knåpat på våra kürer och grunden inför trähästtävlingen. Idag var vi däremot i Uppsala och tränade på fina Raulon. Det gick helt okej fast det var väldigt ovant, vi har ju inte kört på honom sedan oktober, speciellt svingarna var jobbiga men mot slutet blev de mycket bättre :)
 
 
 
 

v. 11

Denna vecka har det inte hänt särskilt mycket men vi har haft roligt i alla fall. Under träningarna har vi fokuserat mycket på grund och kür inför trähästtävlingen. Vi har nu, två veckor innan, redan bestämt det mesta så som musik och armrörelser vilket är liteovanligt då vi är hejare på att vara ute sent när det kommer till sådant ;)
I lördags hade vi årsmöte och tanke var att vi idag skulle varit i Östhammar och tränat på Fladio men den träningen blev tyvärr inställd så det blev det vanlig träning i Gröndalsskolan istället.
 
 
Kram kram
 
 
 

Sammanfattning från veckorna som gått!

Hejsvejs! 
Det har ju varit lite öde här på bloggen på senaste tiden men det har faktiskt sin förklaring..
 
Förra veckan  (v. 9) var det sportlov för oss Stockholmare och träningarna var då inställda därav utebliven uppdatering. Med undantag för att Emmy och Cajsa var i Östhammar och tränade på Fladio så hände inget voltigerealaterat. Östhammar-besöket var väldigt lyckat och båda tjejerna var mkt nöjda! :D
 
Denna vecka var desto mer händelserik. I måndags hade vi besök av en ny voltigör, Torun, som tränade med oss för första gången. Hon har nu varit med på två träningar och det har gått strålande :) I onsdags körde vi superjobbiga bakträningar och vi har nu bestämt vad för musik vi ska till trähästtävligen. I söndags körde vi heldags träning då vi på förmiddagen åkte till Östhammar och tränade på Fladio a.k.a Sören för tredje gången. Det gick verkligen super och för min och Ebbas del var det första gången vi körde på häst i år och man glömmer ju nästan bort hur kul det faktiskt är! Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi fått denna möjlighet! Stort tack till Madde, Malin och hela Roslagen! Efter hästträningen tog vi bilen först förbi en pizzeria och sedan direkt till Gröndalskolan. Eftersom salen var ledig uttnyttjade vi de två timmar som var kvar tills den riktiga träningen började med att öva på salto och flickisar :) Sedan var det såklart vanlig söndagsträning och kan säga att när man kom hem igen var iaf jag väldigt trött i hela kroppen.
 
Här är lite bilder:
 
Fina tjejerna!
 
Fina Sören! 
 
Cajsa
 
Jag ståendes och Emmy baklänges vilket var första gången för Sören och han tyckte det var lite konstigt ;) 
 
Ebba :)
 
Två bilder till på Fladio med Ebba, Madde och Malin i bakgrunden :)
 
 
 
Taco hej leverpastej!
 
Glömde publicera inlägget när jag skrev det i söndags så ni får tänka er tillbaka två dagar ;)
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu