Nya blogg-vanor!

Som ni kanske märkt så är uppdateringen här på bloggen inte varit den bästa på sistone men jag tänkta att från och med nu ska vi börja uppdatera varje söndag (kan hända att det blir på måndagen) och skriva lite om veckan som gått! 
 
Denna vecka har inte varit speciellt händelserik men vi har kämpat på och haft kul ändå. I onsdags köttade vi igenom styrkan som vi hade på styrketestet. Målet var att köra minst 10 fler övningar än vad man gjorde på testet fast under en längre tid. Det var jobbigt men man blev inte alls lika utslagen som vid testerna vilket ju var skönt :)
 
Idag körde vi en ganska intensiv styrka och sedan fokuserade vi lite på grunden innan Matilda började hjälpa Emmy och Cajsa med deras pas-de-deux och då passade jag samt Ebba på att göra lite andra skojiga saker.
 
Här är lite bilder:
 
 Malin och Ebba framför träningens favorit övning: "Brygga med fint uppsträckt ben" ;) 
 
Ännu mera Malin & Ebba!
 
Tjejerna kollar igenom sin infilmade pas-de-deux :)
 
Lite kaosig bild men den föreställer iaf två voltigörer i split, två voltigörer i brygga och en väldigt glad voltgör ;)
 
Kram kram
 

Söndags och Måndagsträning!

Här kommer en liten uppdatering från de senaste dagarnas träningar!
 
 
I söndags bestämde vi oss för att köra lite styrketester och kollade därför bl.a hur många armhävningar, fällknivar och rygglyft vi kunde göra på en minut. Ärligt talat tog det helt knäcken på oss och iaf jag mådde väldigt illa mot slutet men det tyder väl på att man tog i ordentligt och det är ju positivt. Den intensiva styrkan ledde däremot till att vi resten utav träningen tog det väldigt lungt.
 
Trötta voltigörer är trötta...
 
 
Idag körde vi på destu bättre även fast träningsvärken kändes ordentligt i både mage och ben. Träningen inleddes med en massa gymnastik vilket vi inte kört på ett tag så det kändes lite ovant sedan fokuserade vi på küren och gick igenom den block för block. Eftersom vi under hela 2013 endast behövt en lagkür till uppvisningar där det inte funnits någon tidsbegränsning så är den vi just nu börjat bearbeta alldeles för lång men det kommer nog gå bra :)
 
Bjuder på denna fina "5-lagersmacka" a lá Stockholm Voltige
 
 
 
 
Taco hej leverpastej!
 
 

Första Träningen 2014!

Äntligen är vi igång igen! Dagens träning gick förvånatsvärt bra även om det inte såg så ljust ut ;) nämligen hade troligtvis en prop gått vilket gjorde att det inte fanns någon ström i gympasalen och därför fick vi träna i mörker. Det gav oss som tur var inge större problem då lysena i både förråden och omklädningsrummen funkade så lät man bara dörrarna stå öppna så gick det mesta bra :)
 
Vi koncentrerade oss mest på grund och speciellt svingar då iaf jag tycker dom kan vara lite jobbigare än valigt efter ett längre uppehåll. Något annat vi sysselsatte oss med var olika "stå-på-händer-på-varandra-övningar"  vilket fakriskt gick ganska bra :)
 
Tack vare blixten på kameran så blev det ändå några bra bilder och här är dem:
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram karm
 

God forsättning!

Vi från Stockholm voltige hoppas ni alla haft en god jul och ett gott nytt år! Nu under jullovet har det ju varit lite ont om inlägg men det kommer det bli ändring på när terminen börjar igen.

Vår lilla julhälsning på instagram ;)
 
Kram Kram

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu