helgen 17-18/3

I lördags åkte de flesta i vårt lag 1 iväg till Sala för att ha gemensamt läger med några av deras lag för Lisa och Kristin. På lördagen skulle vi vara i ett annat ridhus än deras vanliga, så vi körde såklart fel några gånger men kom tillslut fram och kunde börja träna. Eftersom att Raulon halkade omkull i hagen förra veckan och fortfarande inte var helt igång för att följa med på läger så blev det mycket bock-träning för vårat lag! På lördagen så fokuserade vi på grundövningarna, framförallt sax båda delarna. Vi har varit lite dåliga på att teknikträna på hela grundövningar, utan mest kört uppbyggande och för-övningar. Det märktes dock stor skillnad bara efter några genomkörningar att övningarna satt mycket bättre.
Cajsa och Emmy slipade även på sin pas-de-deux-kür inför nästa veckas bocktävling i Östhammar.

På kvällen åkte vi till SoRFs anläggning där vi skulle sova i cafetérian. Vi tittade lite på en ny jättesöt häst som de håller på att träna upp, sen så åt vi middag, tittade lite på Gladiatorerna och gick och la oss.

På söndagen så skulle vi vara i en gympasal på fm, så vi åkte dit och körde gemensam fys med SoRFs seniorlag och sen slipade vi på koreografin på vår kür. Vi blev väldigt tävlingssugna när vi körde küren till musik, längtar tills på bocktävlingen på lördag, vår enda säkra tävlingsstart den här våren..!



Gammal bild, men jag tycker den är lite rolig. Läger hos SoRF 2010, vi sov i Elins familjs husvagn inklusive ett förtält som halft blåste iväg i vinden...

//Johanna S


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu