söndagens träningar

Igår så var det heldagsträning med Kristin för lag 1 och vanlig träning på kvällen för lag 2.
Jag och pappa var förbi stallet för att transportera bocken till den gympasalen som vi skulle börja träningen i, och då såg vi Triton, Raulon och Rodney rejsa runt och busa i hagen i full fart. Tänkte inte så mycket på det då, då de verkade glada och nöjda, utan vi hämtade bocken och åkte till gympasalen.
I gympasalen så tränade vi först en intervall-bana som var sjukt jobbig! Sen var det såklart dags för lite styrka (armar/axlar + ett "mag-medley") innan vi det roligaste: spåna nya kür-idéer! Vi körde kür resten av tiden i gympasalen, sen krånglade vi ut bocken och åkte till stallet för att äta lunch.

Efter en välbehövlig lunchpaus i stallet gick jag ut i hagen för att hämta Raulon som vi skulle köra lite på innan vi fortsatte med küren. På väg ut i hagen hittar jag en sko som ser misstänkt ut som Raulons... Tar in honom och då har han två tappskor! Så typiskt! :( Så det blev ingen träning på honom, utan istället fortsatte vi att spåna kür på bocken, vilket såklart var jätteroligt det med. Nu har vi helt klart kommit en bra bit påväg med küren inför nästa år! :) Känns bra!

Efter att lag 1s träning var slut så var jag och Linnéa kvar och hade träning med lag 2. De körde massa balansträning i skritt på Triton och fick också spåna kür på bocken, då det har kommit till lite fler tjejer i laget sen förra säsongen. Kändes som att vi kom en liten bit på väg med den küren också, tror att det kommer bli jättebra!


här en en söt bild från när vi släppte ihop raulon med triton och rodney första gången:


//Johanna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu