Tävling i Hallsta, lag 3

Hej,

Det var en pigg, glad och spänd kille vi lastade ur transporten den 16e oktober i Hallsta. Det finns så mycket att titta på när det är tävling, och stå still för att det skulle knoppas fanns det inte tid med (vilken tur att flätorna hade förberetts kvällen innan).

Med de två ägarna med som hjälp så gick allt strålande med uppvärmning och byte av utrustning och fotografering under hela tävlingen.

Men trots denna uppbackning så fanns det mycket annat ha tankarna på för en liten häst. Det är trots allt svårt att koncentrera sig på sin linförare när det händer så mycket runt omkring, men med ett öra in mot mitten och det andra åt alla andra håll så försökte Alec göra allt på samma gång (lyssna på linförare, ha koll på de andra hästarna, se till att lag 3 värmde upp och att ingen försökte äta upp hans mat), ja ni förstår att det blev lite mycket på en gång.

Men så fort vi kom in i ridhuset så blev Alec den charmör han är. Lugn och fin såg han till att alla gjorde sitt bästa. För Amanda och Chloe var det den första tävlingen, och duktiga som de är resulterade det i en fjärde plats.

Triton knep platsen som bästa häst, men Alec är övertygad om att den titeln ska döpas om till Bästa mumintroll så Triton får se upp ;)

Och dagen avslutades med mer spänning än jag hade trott då Eva (ägare till Alec) tvingade in mig bakom ratten till bilen för att köra transporten! Så nu har jag kört hästtransport för första gången! :D



Amanda, Chloe, Viggo, Siri, Erika och Alec

För att se fler bilder kika in bilddagboken!
Fotograf på alla bilder + denna är Eva Wallin

/Erika



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu